Video Production

Samen met onze klanten creëren we impact met beeld en geluid. Om verhalen te vertellen, nieuwe werelden te laten zien en om fantasieën te voeden. We scoren met creatieve commercials, meeslepende documentaires, boeiende podcasts en informatieve animaties. Met een creatieve blik, denken we groot, ook als het budget kleiner is. Om maximale betrokkenheid te realiseren bij de doelgroep creëren we veel interactieve- en gepersonaliseerde video’s. Het effect daarvan is spectaculair. We werken we voor interessante mensen en energieke organisaties zoals Bavaria, PSV, CNV, Conclusion MBS, Opel en NOC*NSF. Om maximale betrokkenheid te realiseren bij de doelgroep creëren we veel  interactieve- en gepersonaliseerde video’s, het effect daarvoor is spectaculair.

Video productie

Het ontwikkelen van onderscheidende creatieve video concepten is onze passie. Op basis van jouw doelgroep gaan we met ons videoteam van regisseurs, cameramensen, designers en scriptschrijvers en editors aan de slag om van elke video een succes te maken.

Voor iedere productie brengen we alle verwachtingen in kaart via een duidelijk proces, van briefing tot oplevering. Door onze ervaring zijn we zowel in conceptvorming, als in de productie maar ook in de postproductie in staat om samen met de klant de best mogelijke video content te produceren. In onze jarenlange ervaring hebben we inmiddels een groot netwerk opgebouwd van filmlocaties, presentatoren, acteurs en figuranten die we dan ook eenvoudig en snel kunnen inzetten. Om jouw verhaal zo mooi mogelijk in beeld te brengen maken we gebruik van state of the art materialen.

Sem video production

Animatie

Animaties worden steeds meer en meer gebruikt om mensen te informeren, te enthousiasmeren en te overtuigen om iets te kopen. Wij ontwikkelen ze in allerlei vormen. Van zogenaamde whiteboard animaties, tot en met 3D animaties en van relatief eenvoudige tekst animaties naar volledige interactieve 2D geanimeerde infographics. Vaak combineren we video met animatie en zetten we bijvoorbeeld ook presentatoren in.

Onze kracht zit hem niet alleen in ons creatieve concept, maar juist ook in onze specialistische kennis op het realiseren van jouw marketingdoelstellingen door middel van animatie. Onze animatievideo’s zijn uniek, hebben direct impact en doen precies waarvoor zij bedoeld zijn!

Animatie

Audioproductie & podcasts

Video en animatie komen pas echt tot leven wanneer de video, muziek, stemmen en geluid vloeiend bij elkaar komen, dan raakt het “echt”. Daarbij gaat het om het versterken van emoties, het toevoegen van de juiste sound effects en het matchen met bijpassende muziek. Onze geluidsspecialisten beschikken over de competenties om de beste geluiden en muziek te matchen met de beelden.

Daarbij maken we ook gebruik van een uitgebreid netwerk van audio designers, componisten en voice-over specialisten. Podcasts zijn niet meer weg te denken in de digitale wereld. Wij hebben de specialisten en de apparatuur in huis om samen met jou tot unieke podcast verhalen te komen die echt opvallen. Zowel bij ons in de studio als ergens op locatie in het land.

Podcast Techonomy video production

Livestreaming en meercamera

Wij produceren met onze diverse camera’s live en/of on-demand multicamera uitzendingen, zoals bijvoorbeeld webinars, presentaties, talkshows, congressen etc. Zowel vanuit onze eigen studio in Eindhoven als op een externe locaties. Vanuit de regiekamer regisseren we de volledige uitzending, zowel technische maar ook inhoudelijk. We denken dan ook graag mee over het uitzendformat met onze klanten. Na iedere uitzending is de content direct beschikbaar, maar we verzorgen ook kortere samenvattingen van de uitzendingen. 

livestream-productie