Onze expertises

Wij geloven dat je pas echt digitale impact kan maken, als alle disciplines in de keten van digitale marketing goed benut worden. Bij Techonomy hebben we al deze expertises in huis. Van strategisch advies en project implementatie tot conceptontwikkeling en uitvoer van digitale marketing campagnes. Natuurlijk kunnen wij helpen bij een los onderdeel in deze keten, maar de grote winst zit in de samenhang van dit alles.

Data & Intelligence

Het werken met data is een beslissende factor geworden in het marketingsucces van iedere organisatie. Wie over de juiste data beschikt, kan betere keuzes maken. Data is de olie van de digitale motor.

Ons team van data marketeers, analisten en scientists brengen eerst in kaart hoe de data nu worden verkregen en welke nieuwe inzichten nodig zijn. Vervolgens koppelen we beschikbare databronnen om inzicht te krijgen in een volledig klantprofiel. We creëren nieuwe datasets middels profiling en brengen vervolgens alles bij elkaar in één dashboard.

20211021_TheArrows_Techonomy_4567_0217_.jpg

Marketing Technology

De technologische wereld verandert continu. Van data platforms tot campagne applicaties, van marketing automation tools tot e-commerce oplossingen. Marketing en sales maken dan ook steeds meer gebruik van technologie om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten beter te servicen.

Met meer dan 8.000 marketingsoftware-oplossingen vandaag de dag beschikbaar, wordt het steeds moeilijker om de beste software te selecteren en te gebruiken. Techonomy kent deze wereld als geen ander en helpt haar klanten met het maken van de juiste keuzes, bij het implementeren hiervan en het succesvol in gebruik nemen van deze tools.

20211021_TheArrows_Techonomy_4665_0265_

Marketing Automation

Van geautomatiseerde e-mail flows, WhatsApp berichten en social media funnels tot aan slimme leadscoring regels en triggers voor je sales team. Marketing automation vormt een steeds belangrijker onderdeel van de marketing- en salesprocessen van jouw organisatie.

Wij helpen je bij het selecteren van de juiste marketing automation tool. Vervolgens begeleiden we het implementatieproces, ondersteunen we bij het uitdenken van de automation funnels en optimaliseren we de flows tot een groot succes. Zo groeit je bedrijf op een duurzame en efficiënte manier.

20211021_TheArrows_Techonomy_4839_0332_.jpg

Video, Content & Creatie

Opvallen is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Jouw doelgroep besluit onbewust in no-time of jouw bericht aanslaat of juist niet. Wie de beste ervaring en engagement kan bieden, neemt de beste positie in als het gaat om de aandacht van de consument. De echte verbinding met de consument komt tot stand door het aanbieden van unieke en attractieve content en creaties.

Ons team van designers, video specialisten, producten en content marketeers zorgen hiervoor. Een uniek en creatief concept, een complete campagne of een gave videoproductie. Wij helpen je verder.

20211021_TheArrows_Techonomy_4773_0314_.jpg

Conversie management

Digitale marketing betekent relevantie en personalisatie. De juiste boodschap, op het juiste moment, op het juiste kanaal, voor iedere klant.

De digitale campagne specialisten van Techonomy beschikken over de meest accurate kennis en lopen voorop in alle disciplines en expertises. Door de inzet van data weten we precies de juiste doelgroep te bereiken met gepersonaliseerde content. In iedere fase van de klantreis. Door het toepassen van de juiste mix zorgen we voor extreem resultaat. Of het nu gaat over strategie, social advertising, SEO, SEA, e-mailmarketing, psychologische beïnvloedingsprincipes, CRO of lead nurturing.

20211021_TheArrows_Techonomy_4678_0270_.jpg

Educatie

Vandaag de dag is kennis van digitale marketing essentieel om te groeien als bedrijf en als individu. Wij willen professionals en bedrijven de handvatten bieden om verder te komen in deze digitale wereld. Dit doen wij door een breed scala aan courses beschikbaar te stellen waardoor jij jouw digitale skills een boost kan geven. Voorbeelden hiervan zijn de Digital Marketing Course at Home met meer dan 750 deelnemers, de Marketing Software Summit met meer dan 2000 deelnemende marketing professionals en onze EsportsX conferentie.

Buiten het aanbieden van courses willen wij professionals in het werkveld met elkaar verbinden door een community te bouwen en een platform te bieden waar jij als Digitale marketeer terecht kan!

20211021_TheArrows_Techonomy_4652_0260_